fbpx
Ta kontakt
Menu

Granulatorer

Levstal Group tillverkar granulatorer som används för återgranulering. Den arbetar med olika typer av plast, t.ex. ny och gammal högtryckspolyeten, lågtryckspolypropenpolyeten och polyeten. Alternativt kan du färgblandningsgranulering av teknisk plast.

Varför behöver vi en granuleringsmaskin för plast?

Granuleringsmaskinen är utformad för att bearbeta råvaror som kan återanvändas för att skapa nya produkter och spara utrymme i lager.

I regel handlar det om skrot och plastavfallsprodukter. Principen är följande – avfallet placeras i en granulator, vilket gör att det kan reduceras till granulat. I de allra flesta fall är deras storlek cirka 6-10 mm.

Med vår utrustning kan du utföra många processer, till exempel för att rena tryckluft för lagerhuset, samt en vattenkyld skärkammare. Vi kan erbjuda såväl små system som stora centrala granulatorer som är utrustade med en luftpumpfunktion.

Granuleringsmaskin gör det möjligt att mala avfall till små storlekar och skapa granulat. Detta gör det möjligt att minimera mängden avfall och optimera produktionen. Efter bearbetningen är det möjligt att manuellt eller automatiskt distribuera granulerna för vidare lagring.

Plastgranuleringsmaskinen är av hög kvalitet och uppfyller industristandarderna. Detta garanterar säker och tillförlitlig drift.

Levstal Group erbjuder granulatorer som löser en mängd olika uppgifter. Om du behöver hjälp med ett val eller om din produktion omfattar en specifik uppgift, lyssnar våra specialister alltid gärna på dig och erbjuder den bästa lösningen.

Kontakta specialisterna på vårt företag för detaljerad information. De är alltid i kontakt med dig och redo att ge omfattande informationssupport.

Get an offer

We value your privacy.

By using this site you agree to the use of cookies by the company in accordance with the Privacy Policy.

Have a questions or want to know more about our company? We'll be expecting you.